Østjysk entreprenør vinder rekordordre (1)

Østjysk entreprenør vinder rekordordre

Med en ordre på at opføre 21.100 etagemeter logistikcenter for Sport24 og Sports Group tager HPH Totalbyg et skridt op ad blandt industribyggerne i Danmark. Projektet er det til dato største for entreprenøren fra Hinnerup og er vundet i totalentreprise med oprindeligt tre – unavngivne - bydende. 

Det skriver HPH Totalbyg i en pressemeddelelse. 

Byggeriet indledes i denne måned og ventes at være færdigt ved årsskiftet. Der kommer et lager og logistikcenter på 20.300 kvm foruden 800 kvm kontor. 

Hvor meget, projektet eller entreprisen løber op i, er ikke oplyst. Men da Licitationen snakkede med direktør hos Sport 24, Lars Elsborg, i januar kunne han fortælle, at de første 20.000 kvm af logistikcentret ville ligge omkring 85 mio. kr.

 

 

Skal vokse til 65.000 kvm 

Bygherrerne Sport24 og Sports Group Danmark oplever kraftig vækst og har behov for mere plads. Herfra skal de dels håndtere Sport24’s online shop og levere ud til deres detailbutikker, dels håndtere Sports Group engrosforretning, der leverer til kæderne Sport 24, Sportsmaster med flere. 

De to har et tæt samarbejde og har valgt at opføre det nye logistikcenter i fællesskab på en 133.000 kvm grund i Silkeborg ved afkørsel 33 Funder på Silkeborgmotorvejen som nabo til Sport24’s nuværende kontor og lager. 

I Sports Groups delen af logistikcentret kommer der 20.000 pallepladser. Sport24 indretter en autostore med robotter til at plukke varer til forsendelse i en del af arealet. 

Da de to sportsvirksomheder i januar offentliggjorde grundkøbet til logistikcentret lød det også, at der etapevis skulle etableres samlet 65.000 kvm over tre-fire år.

 

 

Hurtig på elementaftalen 

HPH Totalbyg udfører en stor del af projektet i egenproduktion. Byggetiden er en vigtig faktor i projektet, og her har en bestemt aftale stor betydning. 

– Flaskehalse i leverancerne ses desværre på flere områder i byggeriet. Men vi var hurtige og fik en god aftale med Give Elementfabrik, så leverancen er sikret hele vejen i projektforløbet, siger salgschef Thomas Lauritzen, HPH Totalbyg. 

Entreprenøren skal montere 166 store facadeelementer, 60 skillevægselementer samt søjler, tagbjælker og tagdæk. I alt ventes elementmontagen at tage seks uger hen over juli og august. 

Hvert facadeelement er 3,6 x 9,6 meter, vejer 17 ton, er udført i en sandwichkonstruktion og med en sort indfarvet, glat overflade. 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os