Gerne nye maskiner – men helst de kendte modeller

Gerne nye maskiner – men helst de kendte modeller

HPH Totalbyg har udvidet flåden med tre gesvindte teleskoplæssere

”Det er fint med nye maskiner. Men vi holder helst fast i de gamle modeller fra Manitou, som vi kender. De er enkle og ukomplicerede. Og så er de billige at holde i live”.

Det skal være enkelt og ukompliceret for den dynamiske duo Bach og Westergreen, som sammen ejer og driver byggevirksomheden HPH Totalbyg i Hinnerup ved Aarhus. Der er nemlig ikke tid til unødige dikkedarer i en travl hverdag, hvor mere end 70 procent af næste års omsætning allerede er skrevet i ordrebogen. 

Læs resten af artiklen her: http://www.maskinteknik.dk/partners/artikel/256-gerne-nye-maskiner-%E2%80%93-men-helst-de-kendte-modeller

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os