Ikke meget til gården - men god til gaden

Ikke meget til gården - men god til gaden

Der er ikke meget til gården på den nye hos Hinnerup-firmaet HPH Totalbyg. Til gengæld er den rigtig god til gaden. Kort bagende gør nemlig den nye Komatsu-gravemaskine PC138US-11 til en oplagt mulighed, når der skal laves kloakarbejde. Ikke mindst i byområder med begrænset plads til at manøvrere.

- Netop kloakprojekter og udgravning på mindre pladser udgør en væsentlig del af arbejdsopgaverne for Komatsu-graveren. Foruden til at komme i jorden og arbejde med kloakker, tager den også mangen en tørn med afretning, og så er det virkelig en fordel, at maskinen kommer nemt rundt, fortæller afdelingschef Morten Henningsen hos HPH Totalbyg.

Læs resten af artiklen her: http://www.maskinteknik.dk/artikel/110933-ikke-meget-til-garden-men-god-til-gaden

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os