Efter konkurs: HPH Totalbyg overtager Dansk Halbyggeri

Efter konkurs: HPH Totalbyg overtager Dansk Halbyggeri

Det konkursramte Dansk Halbyggeri fortsætter i et nyt setup.

Konkurrenten HPH Totalbyg A/S overtager således en del af aktiverne i Dansk Halbyggeri A/S fra Galten ved Aarhus, der blev begæret konkurs i begyndelsen af januar, og placerer dem i et nyt selskab.

Dansk Halbyggeri bliver et datterselskab under HPH Totalbyg. Samtidig indtræder to af de tre hidtidige ejere frem til konkursen, Mogens Laustsen og Henrik Madsen, som medejere i det nye selskab Dansk Halbyggeri med Henrik Madsen som direktør.

Læs resten af artiklen her: https://www.licitationen.dk/article/view/696499/efter_konkurs_hph_totalbyg_overtager_dansk_halbyggeri

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os