Ny salgstegner Rasmus Nielsen, hos HPH Totalbyg A/S.

Ny salgstegner Rasmus Nielsen, hos HPH Totalbyg A/S. 

Velkommen til Rasmus Nielsen, der er ny salgstegner hos HPH Totalbyg A/S. 

Rasmus er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole i sommeren 2023 og er allerede godt i gang med sine første projekter hos HPH. 

"Jeg har altid været en kreativ sjæl og elsket at tegne. Da valget stod mellem at læse jura eller arkitektur, endte jeg med den kreative vej, og jeg har ikke fortrudt det i et sekund." 

Rasmus kommer også fra et hjem, hvor byggeri har været en tæt del af hans liv, dog på en lidt anderledes måde, da hans forældre selv har bygget hus hele 6 gange. Sidste gang fik Rasmus lov til at lave tegningerne til huset ved Silkeborg. "Det bliver uden tvivl de mest besværlige kunder, jeg nogensinde får," siger Rasmus med et smil. 

I HPH Totalbyg bliver Rasmus en del af et team på 3 salgstegnere, der lægger de første streger til kundernes projekter. Det ansvar og den indflydelse på projekterne er noget, han ser frem til og var en del af årsagen til, at han søgte udfordringen hos HPH Totalbyg. 

"At få et bredt kendskab til mange typer byggerier på grund af den høje volumen af tilbudstegninger, vi laver, samt det store ansvar for projektet, har helt sikkert været med til at gøre beslutningen om at vælge HPH nem. Jeg ser frem til at blive udfordret og lære en masse - hurtigt." 

Rasmus fortæller, at starten hos HPH Totalbyg har været rigtig god, hvor alle har været søde og taget godt imod ham. "Alle hjælper gerne, og der er gode ressourcer til at sætte mig ind i opgaverne og processerne her." 

Når Rasmus ikke tegner, plejer han sin kreative side ved at spille guitar, en passion han har haft siden han var 9 år gammel. Musikken er en stor del af hans liv og bidrager til at frigive kreativiteten uden for arbejdet. "Det at være kreativ har altid fyldt meget. Musikken er et sted, hvor jeg kan udfolde den. Selvom det kan være lidt hårdt at være kreativ i en udpræget praktisk familie, tror jeg ikke, jeg kan slippe af med den del," siger Rasmus med et grin. 

Velkommen til Rasmus fra alle dine nye kolleger hos HPH Totalbyg A/S. Vi ser frem til samarbejdet og guitarsoloen til næste firmafest. 

Vil du også være med i HPH Totalbyg A/S og arbejde sammen med Rasmus? Se her hvad vi søger lige nu: Arbejde for HPH (hph-totalbyg.dk) 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os