Kreditværdighed AAA sølv

Kreditværdighed AAA sølv

Sølv i højeste kreditværdighed!
HPH Totalbyg A/S er i år er blevet tildelt Sølv AAA af Soliditet/Bisnode.  

HPH Totalbyg A/S er én af i alt 3.099 virksomheder i Danmark, der i år er blevet tildelt Sølv AAA-diplomet for højeste kreditværdighed gennem 9 år, baseret på Bisnode kreditvurdering.

Inden for Byggeri- og Anlægsbranchen er der kun 58 virksomheder med samme rating.
Vi er i HPH Totalbyg A/S glade og stolte over for igen i år, at være blandt de få danske selskaber, som har denne flotte rating.
AAA vurderingen giver tryghed hos kunder, leverandører, medarbejdere og viser at HPH Totalbyg A/S er en yderst solid virksomhed

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os