HPH Totalbyg bortinvesterer nyt rekordoverskud

HPH Totalbyg bortinvesterer nyt rekordoverskud

Nu ser Randers-virksomheden frem til at udvide medarbejderstaben med op mod 20 procent.

Trods en stigende omsætning i regnskabsåret 2014/15 lykkedes det ikke for HPH Totalbyg at forbedre sidste års rekordhøje overskud på 10,3 mio. kr. før skat.

- I forhold til sidste år er vores omsætning steget med 10 procent. Nedgangen i indtjeningen skyldes hovedsagligt en enkeltstående investering i fremtiden og så de små udsving, der nu engang er i projekter, siger Jacob Westergreen, der er salgschef og indehaver af virksomheden fra Randers.

Læs resten af artiklen her: https://www.licitationen.dk/article/view/222505/hph_totalbyg_bortinvesterer_nyt_rekordoverskud

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os