Nye kollegaer i Økonomi og VVS

Nye kollegaer i Økonomi og VVS

Velkommen til Julie og Thomas, der er nye ansigter hos HPH Totalbyg her i marts måned.

Julie er ny i økonomi og administration, hvor hun skal varetage diverse opgaver og være en støttende ressource for resten af organisationen, så vi kan sikre, at alle administrative funktioner bliver håndteret effektivt.

Julie er uddannet Finansiel Controller og har allerede erfaring fra håndværkerbranchen, da hun tidligere har arbejdet som økonomiassistent hos andre virksomheder i branchen bl.a MC Malerforretning.

Thomas tiltræder som ny VVS-chef og skal bidrage til at styrke HPH Totalbygs tilbud på dette område. Det er strategisk vigtigt for os at styrke vores egenproduktion, og med Thomas får vi en erfaren kollega, der besidder de nødvendige kvalifikationer til at løfte denne opgave.

Thomas har omfattende erfaring fra VVS-branchen og har senest arbejdet hos Bravida, hvor han har opbygget kompetencer inden for VVS, projektledelse og mandskabsstyring. Med Thomas' erfaring er det et stort aktiv for HPH at have ham med på holdet, og vi ser frem til et givende samarbejde.

Velkommen til jer fra alle jeres nye kollegaer. Vi ser frem til det gode samarbejde.

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os