I Djurssommerland med personaleforeningen

Djurssommerland

I weekenden blev personalet i HPH Totalbyg og Dansk Halbyggeri luftet under åben himmel. Personaleforeningen havde arrangeret en fælles tur, med de perfekte rammer for en god dag sammen med kollegaer og familien. Totalt var vi 104 mennesker af sted! 

Det var en fantastisk chance for at bringe alle vores kollegaer og deres familier sammen, og samtidig give #teambuilding og afslapning plads i vores travle kalender. Vi tror på, at denne type arrangementer styrker vores samarbejde, øger den gode stemning og vores engagement for virksomheden.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os