Vi gør det på vores måde

Vi gør det på vores måde

Brugbare erhvervsgrunde, god infrastruktur og et opland med både kvalificeret arbejdskraft og potentielle større kunder. De fakta gjorde, at Jacob Westergreen og Anders Bach placerede deres hurtigt voksende virksomhed HPH Totalbyg A/S i Søften i 2016, da de byggede et nyt rummeligt domicil.

De har specialiseret sig i industribyggeri fra ide til færdigt kvalitetsarbejde og har in house langt de fleste af de erfarne håndværkere og tekniske tegnere, der skal bruges undervejs. Det giver en høj fleksibilitet, få fejl og en konkurrencedygtig platform. 

Læs resten af artiklen her: https://indd.adobe.com/view/03990ee8-9cd6-47df-b928-afaf20fa7426

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os