Tina Jacobsen er ny kollega - Projektleder Jord og Kloak

Tina Jacobsen er ny kollega i HPH Totalbyg A/S - Projektleder Jord og Kloak

Vi er glade for at byde Tina Jacobsen velkommen som vores nye projektleder inden for Jord og Kloak her hos HPH Totalbyg A/S! Tina bringer med sig en rig baggrund og en masse erfaring fra byggebranchen, og hendes passion for arbejdet under jorden er noget, vi ser frem til at lade udfolde sig i vores projekter. 

 Tina deler sin rejse ind i byggebranchen, der startede som en spændende oplevelse ved siden af sin kæreste, der arbejdede med kloakker. Det at kunne fikse ting under jorden fascinerede hende, og hun så betydningen af et solidt fundament for alle byggeprojekter. 

 Hos HPH har Tina fundet en spændende mulighed for at fortsætte sit virke i branchen, selvom hendes krop ikke længere kan følge med det fysiske arbejde. Hun ser det som en måde at blive i branchen på og påvirke projekternes gang, så kunderne kan komme godt og sikkert i gang med deres byggerier. 

 Motivationen for Tina ligger i at finde de bedste og rigtige løsninger, sikre kundernes tilfredshed og bidrage til projekternes succes. Overgangen fra en mindre til en større virksomhed var ikke afgørende i hendes beslutning, men hun ser nu værdien i at trække på de mange kompetencer og samarbejdsmuligheder, som en større organisation kan tilbyde. Muligheden for faglig sparring er noget hun allerede kan se fordelen i. 

 Hos HPH ser Tina frem til at udvikle sig og sin rolle, hvor hun ser diversiteten i opgaverne som noget spændende og udfordrende. Hun nyder tanken om at kombinere arbejde på byggepladserne med opgaverne på kontoret, da det giver hende den variation, hun søger. 

 Vi er glade for, at Tina har fået en varm modtagelse af sine nye kollegaer, og vi ser frem til at drage fordel af hendes ekspertise og erfaring. Ud over hendes professionelle liv har Tina en passion for heste, hvor hun finder ro og afstresning. Tidligere har Tina dyrket ridning på konkurrenceplan, men i dag handler det om hyggen. En stille ridetur i skoven, og at nusse om hestene efter en lang dag, giver hende en meget mere end 100 ture til en psykolog 😊 

Tina Jacobsen er et velkommen tilskud til vores hold, og vi ser frem til at se, hvordan hun vil forme og bidrage til vores projekter og virksomhed fremover! 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os