HPH Totalbyg: Halbyg A/S får ingen betydning for os

HPH Totalbyg: Halbyg A/S får ingen betydning for os

Det kommer ikke til at gå ud over en af landets største halbyggere, HPH Totalbyg, at deres tidligere direktør nu har startet et nyt konkurrerende firma. Sådan lyder meldingen fra indehaveren, der fortæller om vækst på trods af corona

Der er kommet endnu en spiller på markedet for halbyggeri.

Men det kommer ikke til at få en betydning for HPH Totalbyg, der er en af landets største halbyggere, og som tidligere på året overtog aktiviteterne i Dansk Halbyggeri, da selskabet gik konkurs i januar.

Sådan lyder meldingen fra indehaver Jacob Westergreen ovenpå nyheden om, at den tidligere direktør, Henrik Madsen, som netop HPH Totalbyg afskedigede for et par måneder siden, nu har startet entreprenørfirmaet Halbyg A/S.

Læs resten af artiklen her: https://www.licitationen.dk/article/view/723023/hph_totalbyg_halbyg_as_far_ingen_betydning_for_os

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os