Strategisk fokusskifte blev HPH Totalbygs redning

Strategisk fokusskifte blev HPH Totalbygs redning

Underskud blev vendt til vækst og tocifrede millionoverskud i HPH Totalbyg, som skiftede fokus fra landbrug til industri

Bundlinjen viste røde tal i både 2009/10 og 2010/11 hos HPH Totalbyg, som i 2010 fik ny ejere i form af Anders Bach og Jacob Westergreen.
Den økonomiske krise havde fået sit tag i landbruget, som traditionelt udgjorde 90 procent af omsætningen i virksomheden.

De to nye ejere valgt derfor at sadle om. Strategien, som var grundlaget for virksomheden siden grundlæggelsen på Fur i 1989, blev ændret.
HPH Totalbyg skiftede fokus mod industrien. Og resultaterne udeblev ikke. 

Læs resten af artiklen her: https://www.licitationen.dk/article/view/564225/strategisk_fokusskifte_blev_hph_totalbygs_redning

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os