Ny medarbejder i Jordafdelingen

Ny medarbejder i Jordafdelingen

Vi har fornøjelsen af at byde en ny kapacitet velkommen til vores hold! 🌟 Robert William Clifton er kommet ombord i vores jordafdeling. Robert kommer med mere end 30 års erfaring inden for jord, kloak og støb fra sin tidligere rolle hos GMB.
Hos HPH Totalbyg A/S indtager Robert rollen som en alsidig kombination af beregner og projektleder. Hans ekspertise vil være med til at bidrage til vores succes, og vi glæder os til at se, hvordan han vil bidrage til vores team og vores projekter til glæde for os og vores kunder.
Robert vil primært fokusere på støbeopgaverne i marken, men hans rolle vil også involvere beregninger af jord og kloak på kontoret.
Robert vil hurtigt besøge vores pladser og hilse på sine nye kollegaer. Vi opfordrer jer alle til at tage godt imod ham og vise ham, hvor fantastisk det er at være en del af vores team. Lad os sammen sørge for, at Robert føler sig velkommen fra dag ét! 💼💪

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os