Årets byggeri 2021

Årets byggeri er bigtime bæredygtigt byggeri

Byggeriet: Pakhuset Braunstein, vinder prisen for Årets Byggeri 2021.
Vi er meget stolte af, at Magasinet Byggeri har kåret Pakhuset Braunstein som ÅRETS BYGGERI, i kategorien Erhverv. Bygningen som er på ca. 1000 m2 er tegnet og projekteret i samarbejde med arkitektfirmaet ADEPT. Et samarbejdet der på alle måder har været godt og konstruktivt.
Pakhuset er opført af få og bæredygtige materialer med mekaniske samlinger og efter principper, der betyder, at bygningen er let at skille ad igen, uden at materialerne hænger uløseligt sammen. 
Derudover er der tænkt i bæredygtighed i forhold til materialerne. For eksempel er tagfladerne af polycarbonat klikket sammen, og trægulvene er lagt af overskudstræ fra fabrikken Junckers lige i nærheden. 
Dommertænkning fremhæver at bygningen er blevet smuk rent arkitektonisk, det er dragende ved konstruktionen at man kan sætte huset sammen midlertidigt, skille det fra hinanden igen og genbruge alle delene.
Braunstein er på en måde en pop up-bygning, der ikke nødvendigvis kan holde i 100 år, men bygningen har kræfterne til at trække liv til byudviklingsområder, og holdet bag bygningen har haft modet til at gøre noget 
https://lnkd.in/eqWfwrFy

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os