Linds

Lagerhal 1628 m2

HPH Totalbyg A/S har fuldført opførelsen af et nyt lager på 1.628 m2 til Linds A/S. Det nye lager er smukt integreret ved deres eksisterende domicil i Vildbjerg, beliggende mellem Herning og Holstebro. Linds A/S' domicil er omgivet af naturskønne omgivelser nær Vildbjerg, hvor alle nøglefunktioner som ledelse, salg, indkøb, IT, økonomi og administration er samlet. 

Det nye lager opført i betonelementer, med norsk marmor ligesom de eksisterende bygninger, så det nye falder i med omgivelserne. De nye lokaler giver Linds A/S optimale betingelser for at fortsætte deres flotte udvikling og levere en fremragende service til deres værdsatte kunder. 

Under byggeprojektet opdagede vi i samarbejde med bygherren, at der var mulighed for at optimere udnyttelsen af arealet. Ved at foretage ændringer i den oprindelige plan kunne vi flytte det nye byggeri helt op til de eksisterende bygninger. Denne justering krævede nogle tilpasninger af de brandtekniske forhold. Bl.a to nye erstatningsluftporte i den eksisterende facade. 

Efter en omhyggelig tilpasningsproces resulterede ændringerne i en fantastisk løsning for bygherren. Den nye placering af byggeriet skabte ikke blot en mere effektiv udnyttelse af pladsen, men bidrog også til en bedre sammenhæng mellem de eksisterende og nye strukturer. 

Lars Dons, IT og Logistikchef fra Linds A/S fortæller: ”Jeg er meget tilfredse med den gennemførte proces på vores byggeprojekt. Samarbejdet har været konstruktivt og imødekommende, og der har været en åben og løsningsorienteret dialog gennem hele forløbet. Jeg har oplevet, at teamet og Mads har været lydhøre over for vores ønsker og behov, og de har bidraget med gode forslag til at løse eventuelle udfordringer undervejs.  

Både tidsplanen og budgettet er blevet overholdt, og vi har fået en god opfølgning på processen løbende. Der har været en god kommunikation omkring både uforudsete udgifter og muligheder, hvilket har bidraget til en transparent og tillidsfuld dialog.  

Vi er meget tilfredse med resultatet af projektet.”  

Linds A/S er en dansk, 100% familieejet handelsvirksomhed, der fokuserer på salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger. Med et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder fra fodertilskud og såsæd til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer, har Linds A/S over 37.000 varenumre. Virksomheden ledes i dag af 3. generation i familien Lind; Administrerende direktør Stig Lind og beskæftiger næsten 100 medarbejdere. 

Vi takker for tilliden og er glade for at have bidraget til skabelsen af nye faciliteter til jeres forretning. Ser frem til fortsat at levere fremragende byggeoplevelser i de kommende år. 

 

Kontakt os