Risskov Efterskole - 1034 m2

Risskov Efterskole - 1034 M2

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Risskov Efterskole om opførelse af i alt 1034 m2 nyt bevægelseshus

Projektet består af bevægelsesrum, tribune, depotrum, rengøringsrum og toilet, som forbindelsestunnel til bestående byggeri.

Bevægelseshuset bliver et moderne bevægelseshus, som en del af skolens hjerte, med centrale forsamlings- og aktivitetsarealer for den samlede skole.

Desuden bruges huset til flere forskellige linjer, herunder dans og basketball, ligesom eleverne i fritiden spontant og planlagt kan benytte rummet til multifunktionel brug,

Byggeriet forventes færdig til vinteren 2024

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os