HPH Totalbyg satser på vækst gennem større opgaver

HPH Totalbyg satser på vækst gennem større opgaver

Den netop igangsatte opgave for Sport Group Denmark ved Silkeborgmotorvejen er kronen på HPH Totalbygs strategi, som man satte i gang i 2020. HPH Totalbyg A/S med base i Hinnerup ønskede at steppe et par trin op og bygge større byggerier end hidtil. Gerne inden for lager og logistik, hvor der indgår betonelementer.

Inden for det seneste år har byggefirmaet solgt ca. 10 tilsvarende byggerier, men den aktuelle opgave har en volumen, der dokumenterer, at man er i stand til at håndtere lager- og logistikbyggerier i den størrelsesorden.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os