Øvrige

Byggeri af skoler, fælleshuse og  daginstitutioner

Nybyggeri/byggeri, udvidelse og renovering af daginstitutioner, fælleshuse og skoler m.v.

Har du behov for nye, større eller bedre og mere moderne faciliteter? HPH Totalbyg A/S er specialist i at tegne, projektere og opføre skole- samt institutionsbyggeri. Præcis som du har behov for!

Vi har mere end 30 års erfaring inden for byggeri og rådgivning af alle former for byggerier, herunder byggeri af skoler/skolebyggeri og daginstitutioner.

Med vores ekspertise og mangeårige erfaring løser vi opgaven professionelt og effektivt. En skarp tidsplan garanterer dig en kort byggeproces og en knivskarp pris på arbejdet.

 

 

 

 

 

 

HPH Totalbyg A/S er med hele vejen

Du får en aktiv medspiller i dit projekt med at opføre, renovere eller udvide af dit byggeri. Vi er til rådighed og med hele vejen lige fra de første byggetanker over tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Det er din garanti for, at du får et veludført stykke arbejde med høj faglighed og kvalitet.

HPH Totalbyg A/S mangeårige erfaring indenfor institutionsbyggeri sikrer, at alle forhold, der er vigtige, tages med ind i projektet. Eksempelvis selve indretningen, for at funktion, logistik, arkitektur samt økonomien er gennemtænkt og gennemarbejdet. På den måde vil du og din virksomhed med det nye byggeri opnå høj produktionseffektivitet.

 

Et professionelt team bygger over hele Danmark

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang, vi udfører byggeri af skoler/skolebyggeri og institutionsbyggeri.

Vi arbejder over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge i Jylland/Østjylland, på Fyn eller på Sjælland/København, står vi klar.

 

Kontakt os

HPH TOTALBYG A/S ER SPECIALISTER I INDUSTRIBYGGERI

HPH Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise indenfor: Industribyggeri, erhvervsbyggeri og halbyggeri/produktionshaller m.v., og vi har udført mere end 1500 byggeprojekter. Det er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri. HPH Totalbyg A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere.